оголошення

Дата: 23.04.2020 12:15
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Шановні жителі Бабинської ОТГ!

 

Традиційно, після Великодніх свят, ми йдемо до могил наших померлих рідних і близьких, щоб пом’янути їх молитвою. Цього року, у зв’язку із ситуацією, пов’язаною з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та продовженням карантинних обмежень, Бабинська сільська рада Гощанського району Рівненської області звертається до Вас з нагадуванням максимально обмежити відвідування кладовищ і перенести це на більш пізні строки.

Нагадаємо, що рішенням Священного Синоду Православної Церкви України від 9 квітня відвідання священнослужителями і мирянами кладовищ у поминальні дні після Великодня та звершення на них заупокійних молитов перенесено – Православна Церква України на 6 червня та Українська Православна Церква на 27 травня.

Пам’ятаймо! Тільки спільними зусиллями, залишаючись свідомими та відповідальними, з дотриманням всіх вимог карантину, епідемія мине і ми всі зможемо повернутись до звичного ритму життя.

Бажаємо всім здоров’я!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь