Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

навчання за короткостроковою програмою «Запобігання та протидія корупції у публічній сфері».

Дата: 15.02.2021 08:50
Кількість переглядів: 272

О Г О Л О Ш Е Н Н Я!

 

   Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» з 1 січня по 31 березня 2021 року проводиться черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій, шляхом заповнення форми декларації на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

   З метою підвищення професійної компетенції та запобігання вчинення правопорушень, попередження неподання (несвоєчасне подання) декларацій або внесення в декларацію недостовірних відомостей депутатами місцевих рад та посадовими особами територіальних громад Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій на перший-другий тиждень березня заплановано навчання за короткостроковою програмою «Запобігання та протидія корупції у публічній сфері».

    В ході проведення занять будуть висвітлюватись такі питання : запобігання та протидія корупції, конфлікт інтересів, види декларування, терміни подачі декларацій та ряд інших актуальних питань, що стосується декларацій.

   Навчання зорієнтоване на посадових осіб місцевого самоврядування і депутатів місцевих рад.

Для участі у навчанні необхідно пройти електронну реєстрацію/заповнити реєстраційну картку на сайті Центру підвищення кваліфікації

www.rivne-cppk.rv.ua  у розділі «Реєстрація учасників».

У зв’язку з запобіганням і поширенню короновірусної хвороби COVID-19 навчання проводитиметься в дистанційному режимі. Зареєстровані учасники навчання отримають інформаційні листи на електронні адреси, вказані в реєстраційних картках.

 

Телефони для довідок : 695-173, координатор навчання Тетяна ЯНЧИК (+380987074746)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь