Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

фінансова підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва

Дата: 11.08.2023 14:38
Кількість переглядів: 119

 

На виконання листа заступника голови облдержадміністрації                         від 08 червня 2023 року №вих-7095/0/01-51/23, інформуємо що з метою реалізації заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2021 – 2023 роки, схваленої розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14 грудня 2020 року № 761 (зі змінами), затвердженої рішенням обласної ради від 24 грудня 2020 року № 39 (зі змінами), прийнято Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію окремих заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2021 – 2023 роки, затверджений розпорядженням обласної державної адміністрації від 18 липня 2023 року          № 334, зареєстрований в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції 25 липня 2023 року за № 93/427 (далі – Порядок).

 

Відповідно до пункту 5 Порядку департаментом економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації оголошено прийом документів на отримання часткової компенсації за придбане (модернізоване) обладнання суб’єктами малого і середнього підприємництва (зокрема переробної та добувної промисловості).

 

Перевага надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, які виготовляють товари оборонного призначення або надають послуги у цій сфері.

 

Фінансова підтримка не надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, які підпадають під обмеження щодо надання державної підтримки, визначені статтею 13 Закону України «Про розвиток і державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні».

 

 

Для отримання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва необхідно подати наступні документи:

- заяву на отримання фінансової підтримки за формою згідно з                додатком 2 до порядку;

- згода на обробку персональних даних;

- бізнес-план;

- копії підтвердних документів, які свідчать про придбання обладнання (договір, акт приймання-передачі, рахунок, накладна, декларацій);

- копії розрахункових документів про оплату (платіжне доручення, меморіальний ордер, виписка з рахунку, чек);

- письмове зобов’язання повернути до обласного бюджету у місячний строк бюджетні кошти у разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного одержання та/або нецільового використання (довільна форма).

 

Прийом документів здійснюється департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації – організаторам конкурсного відбору на електронну пошту: viddilmpekon@gmail.com в одному примірнику у форматі Portable Document Format (PDF), який засвідчується електронним цифровим підписом до 15 серпня 2023 року.

 

Детальніше з Порядком використання коштів можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Рівненської обласної державної адміністрації за посиланням: https://www.rv.gov.ua/derzhavna-reyestraciya.

 

Довідкову інформацію можна отримати за номерами телефонів: 695-215, 695-293, або електронною поштою: viddilmpekon@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь