припинення газопостачання

Дата: 23.08.2024 14:31
Кількість переглядів: 30

 

 

Рівненська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» повідомляє, що 29.08.2024 р. з 0900 год до 1600 год буде тимчасово припинено газопостачання в с. Бабин вул. Незалежності, вул. Заводська, вул. В. Стуса, вул. Зоряна, вул. Виноградна, вул. Кн. Ольги в зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на надземному газопроводі середнього тиску.

Прохання споживачам природного газу 29.08.2024 р. з 0900 год до 1600 год перекрити крани на газовому обладнанні та опусках перед ними. До початку користування газом на газових приладах попередньо відчинити квартирку чи фрамугу в приміщенні де встановлене газове обладнання та провірити його протягом не менше 10 хв.

При виявленні запаху газу негайно перекрийте крани на обладнанні та газопроводах, організуйте провітрювання приміщень та повідомте аварійно-диспетчерську службу за номером 104.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь