Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

оголошення

06 Червня, 2019 р., 16:29
Колектив Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області щиро вітає голову Бабинської ОТГ Гречича Олега Степановича з Днем народження!  В цей день хочемо побажати нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, здоров’я і щастя, кожна ідея втілиться в життя, будь-яка справа приносить успіх, кожен день буде насиченим і плідним, підлеглі щиро поважають, а рідні міцно люблять.  Нехай Вас ніколи не перестають цінувати і поважати. Бадьорості і оптимізму Вам у всіх ділових починаннях!
03 Червня, 2019 р., 15:46
Урочисте свято « Юне обдарування- 2019», яке відбулося 29 травня у клубній установі с.Бабин – це свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначено найкращих учнів Бабинської громади , які показали високий рівень знань, захищали честь громади та стали переможцями й призерами районних та обласних олімпіад з базових дисциплін, еколого-природничих, художньо-естетичних та спортивних конкурсів і змагань. Це своєрідний підсумок роботи вчителів, батьків та учнів протягом навчального року.  З вітальним словом до присутніх звернувся Гречич О.С., голова Бабинської громади , який привітав усіх переможців та призерів і подякував за досягнення, їх наставникам - за науку і плідну роботу, батькам - за допомогу та підтримку. Привітати учасників та вручити дипломи призерам обласних олімпіад та Всеукраїнських конкурсів та акцій завітала Гавлітіна Т.М., проректор з наукової роботи Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. До вітань приєдналися Мошковська Г. К., головний спеціаліст з освіти Бабинської сільської ради, Біляк А. Ю., вчителька молодших класів КЗ «Бабинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», яка підготувала призерів обласного етапу олімпіад та конкурсів, Козак О. В. , вчителька предметів природничого циклу Рясницького НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів», яка вже не перший рік готує переможців екологічних конкурсів всеукраїнського рівня.
25 Травня, 2019 р., 10:18
Сьогодні свій День народження святкує спеціаліст-землевпорядник Бабинської сільської ради - Павлюк Вероніка Ігорівна.
23 Травня, 2019 р., 09:37
Сьогодні (23  травня) свій День народження святкує спеціаліст І категорії Бабинської сільської ради - Янчук Наталія Леонідівна!!!
15 Травня, 2019 р., 09:55
12 травня 2019 р. свій 91 День народження відсвяткував житель с. Бабин - Шульгун Дмитро Климович. Вітаємо Його з Днем народження! Хочемо побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити: здоров’я, щастя , радості, людського тепла і невичерпного терпіння.
26 Квітня, 2019 р., 11:55
26 Квітня, 2019 р., 11:47
25 квітня  2019 року свій 92 День народження відсвяткувала жителька с. Бабин - Якимчук Павліна Горофіївна !!!!!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь