Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Екологічна акція

Дата: 01.11.2018 09:02
Кількість переглядів: 428

     Як приємно, коли є можливість сховатися від сонячних спекотливих променів під тінню розлогої берези. А ще солодше від того, що відпочинок під деревом, яке посаджене власними руками. Напевно саме такі щасливі відчуття переживатимуть учні 1 класу КЗ "Бабинська ЗОШ І-ІІІ ст. " (класний керівник Гречич Раїса Дмитрівна), які провели екологічну акцію з посадки берези та грабу, за організації та сприяння Бабинського сільського голови Гречича Олега Степановича.

   Учні працювали над озелененням території парку в с. Бабин, висадили берези та граб. Тож упродовж року доглядатимуть за посадженими рослинами, матимуть змогу проводити там навчальну практику чи дослідницьку роботу. 

   Участь у акції взяли учні 1 класу КЗ "Бабинська ЗОШ І-ІІІ ст.", Бабинський сільський голова, працівники апарату сільської ради, жителі села Кручок Іван Федорович та Годованюк Григорій Миколайович.

   Після короткого інструктажу для учасників акції, всі дружньо взялися за роботу. Тож вже за кілька годин ми побачили на місці пустирів зелені паростки, що тягнулися до сонця.

    На завершення акції сільський голова побажав дітям, щоб дерева, які вони посадили, росли декілька століть, на добру згадку нашим нащадкам.  

   Отож, учні КЗ "Бабинська ЗОШ І-ІІІ ст." мали добру нагоду ще раз продемонструвати свій високий громадський обов’язок подбати про озеленення парку та внести часточку своєї праці заради благополуччя нашого села.

Дивлячись на ці сіянці, які стануть зрілими деревами не менш чим через сто років, глибше усвідомлюєш, що ти маленька частина цієї природи, непомітна піщинка  у великому Всесвіті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь