Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19.02.2021

Дата: 12.03.2021 13:51
Кількість переглядів: 357

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 198

 

Про внесення  змін в рішення сесії сільської ради

1085 від 04 липня 2019 року

 

    Розглянувши заяву гр. Васильця Олександра Юрійовича про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 1085 від 04.07.2019, керуючись ст. 12, 19, 118, 123, 134 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області.

                                        

вирішила:

  1. Внести зміни до пункту 2 рішення сесії сільської ради № 1085 від 04 липня 2019 року та викласти його в наступній редакції: «Надати згоду на поділ земельної ділянки площею 6,7217 га (кадастровий номер 5621286300:05:001:0599), яка розташована на території Бабинської сільської ради Рівненської області»
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                        В. БОЙКО

 

 

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання         

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 лютого 2021 року № 191

Про затвердження Статуту КУ

«Центр надання соціальних послуг»

Бабинської сільської ради

Рівненської області в новій редакції

  

 Керуючись ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням  з постійною комісією з питань  освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності, Бабинська сільська рада  Рівненської області

вирішила:

1.Внести зміни до відомостей про юридичну особу, які містяться  в єдиному державному реєстрі  юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в частині зміни назви Комунальної установи « Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Гощанського району

Рівненської області та  викласти назву у новій редакції , а саме : Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Затвердити Статут Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»

Бабинської сільської ради Рівненської області в новій редакції, згідно з додатком.

3.Уповноважити директора Комунальної установи « Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області Усик Марію Петрівну  зареєструвати Статут згідно чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності.

 

Сільський голова                                              Володимир БОЙКО

 

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання         

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 лютого 2021 року № 181

Про організацію харчування учнів

закладів загальної середньої освіти

Бабинської сільської ради у 2021 році

 

      Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.56 Закону України  «Про освіту»,  «Про охорону дитинства», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» від 01.06.2000 № 1768-III, «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» від 22.10.1999 №3551-ХІІ, постановами Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», від 19.06.2002 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», на виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)», з метою забезпечення повноцінного харчування учнів закладів загальної середньої освіти Бабинської територіальної громади, за погодженням з  постійною комісією з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності, Бабинська сільська  рада Рівненської області

вирішила :

1.Організувати харчування за рахунок коштів місцевого бюджету у розрахунку 10 грн.50 коп. в день на 1 учня дітей пільгових категорій закладів загальної середньої освіти, а саме:

- дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування;

- дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах( групах);

- дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

- дітей, батьки яких є (були) учасниками бойових дій чи загинули під час виконання бойових дій в зоні АТО.

2. Виділити кошти на одноразове харчування учнів 1-4 класів загальної середньої освіти Бабинської територіальної громади із розрахунку 10 грн.50 коп. в день на 1 учня з 01.03.2021 року.

3. Дозволити керівникам закладів загальної середньої освіти, за рішенням педагогічної ради закладу та погодженням з батьківським комітетом, організовувати  харчування для учнів груп подовженого дня та учнів, не включених в перелік категорій дітей, визначених пунктом 1 даного рішення за кошти батьків.

4. Керівникам закладів загальної середньої освіти Бабинської територіальної громади:

4.1.Забезпечити виконання вимог нормативно-правових документів з питань організації харчування учнів та дотримання санітарно-гігієнічних норм.

4.2.Тримати на постійному контролі оформлення документів, що підтверджують право на одержання безкоштовного харчування, згідно вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності та постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                  Володимир БОЙКО

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання         

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 лютого 2021 року № 183

Про встановлення диференційованої плати

за  надання соціальних послуг на 2021 рік

          

   Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України « Про соціальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 629 « Про порядок надання соціальних послуг із встановленням диференційованої плати» , за погодженням з постійною комісією з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада  Рівненської області

в и р і ш и л а:

1.Встановити диференційовану плату за  надання соціальних послуг догляду вдома, які надаються соціальними робітниками  КУ «Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області в сумі 140 ( Сто сорок гривень ) на місяць .

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання         

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 лютого 2021 року № 185

Про затвердження проектно-кошторисної

документації за робочим проектом

«Капітальний ремонт автомобільної дороги

О181503 Шубків – Гориньград Перший-

Рясники- /М-06/ на ділянці км2+140-км

6+000, Гощанський район»

 

  

   Керуючись ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи експертний звіт ТзОВ «ЕКСПЕРТ ПРОЕКТ ГРУП» № РВ/135-149-20/КП від 04.02.2021 за робочим проектом «Капітальний ремонт автомобільної дороги О181503 Шубків – Гориньград Перший- Рясники- /М-06/ на ділянці км2+140-км 6+000, Гощанський район», за погодженням  з постійною комісією з питань  планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

1.Затвердити проектно-кошторисну документацію за робочим проектом

«Капітальний ремонт автомобільної дороги О181503 Шубків – Гориньград Перший- Рясники- /М-06/ на ділянці км2+140-км 6+000, Гощанський район»

загальною кошторисною вартістю 57350,377 тис. грн., в тому числі: будівельні роботи - 46268,516 тис. грн.; інші витрати – 11081,861 тис. грн.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

Сільський голова                                              Володимир БОЙКО

 

 

 

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

П’ята сесія восьмого скликання         

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від 19 лютого 2021 року №182

 

Про встановлення батьківської плати

за харчування дітей у закладах дошкільної

освіти Бабинської сільської ради

Рівненської області

 

         Відповідно до ст.56 Закону України « Про освіту», ч.5 ст.35 Закону України «Про дошкільну освіту», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 26.08.2002 №1243 «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних та комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах,затвердженого наказом Міністерства науки і освіти від 21.11.2002 року № 667, наказу Міністерства освіти і науки від 25.07.2005  № 431 «Про внесення змін до Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних  та інтернатних  навчальних закладах», Закону України від 19.05.2009 № 1343-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей», керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності, Бабинська сільська рада  Рівненської області

вирішила:

 

1.Встановити з 01.03.2021 року вартість харчування однієї дитини в день у закладах дошкільної освіти для дітей дошкільного віку – 30,00 грн.

2.Встановити з 01.03.2021 року батьківську плату за харчування однієї дитини, яка відвідує дитячий садок  в розмірі 50% (П’ятдесят відсотків) від вартості харчування.

3.Проводити оплату за харчування дітей за дні відвідування дитиною закладу дошкільної освіти.

4.Звільнити від оплати за харчування дітей  наступних категорій ( з поданням підтверджуючих документів ):

- дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування і дітей, які перебувають під опікою;

- дітей-інвалідів;

- дітей, батьки яких є учасниками АТО чи загинули під час виконання бойових дій в зоні АТО;

  • дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям» .

5.Зменшити розмір плати за харчування на 50 % (п’ятдесят відсотків) для сімей, в яких проживають і виховуються троє та  більше дітей (згідно поданих документів).

6.Плата вноситься не пізніше 10-го числа наступного місяця до банківських установ ( їх філій).

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності та

постійну комісію з питань   планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

        

 

 

Сільський  голова                                                          Володимир БОЙКО

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

П’ята сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я                                            

 

від 19 лютого 2021 року № 242

 

Про здійснення державної реєстрації

речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

юридичних осіб, фізичних осіб –

підприємців та громадських формувань

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з пп. 20 п. 6-1 розділу «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», викладеному у редакції Закону від 17.11.2020 № № 1009-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій", враховуючи рішення сесії сільської ради від 22.01.2021 № 177 «Про зміну назви Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області»,

за погодженням з постійною комісією з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності Бабинська сільська рада Рівненської області

в и р і ш и л а  :

 

1.Здійснювати державну реєстрацію:

- речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

- юридичних осіб,фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з

питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                Володимир БОЙКО

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 199

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Богатир О.В.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Богатир Оксани Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для ведення особистого селянського господарства в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

  1. Дати дозвіл гр. Богатир Оксані Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для ведення особистого селянського господарства в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.
  2. Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 200

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Безух М.К.

 

 

  Розглянувши заяву гр. Безух Марії Костянтинівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити у наданні дозволу гр. Безух Марії Костянтинівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради , відповідно до п.7 ст.118 Земельного кодексу України.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

 

від 19 лютого 2021 року № 201

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Горн В.М.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Горн Вікторії Миколаївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1,50 га для ведення особистого селянського господарства в с. Горбаків, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Горн Вікторії Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1,50 га для ведення особистого селянського господарства в с. Горбаків за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 202

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Пастушку О.С.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Пастушка Олександра Степановича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,8827 га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Іллін за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Пастушку Олександру Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,8827 га (кадастровий номер 5621282000:01:012:0999) для ведення особистого селянського господарства за межами с. Іллін за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир  БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 203

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Войтюку В.В.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Войтюка Василя Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,22 га для ведення особистого селянського господарства в с. Подоляни за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Войтюку Василю Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,22 га для ведення особистого селянського господарства в с. Подоляни за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 204

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Тобух К.Е.

 

    Розглянувши заяву гр. Тобух Катерини Едуардівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,19 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Тобух Катерині Едуардівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,19 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 205

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Юрчик Г.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Юрчик Галини Василівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада  Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Юрчик Галині Василівни на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир  БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 206

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Басюк О.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Басюк Оксани Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,35 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Басюк Оксані Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,35 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 207

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Басюк А.А.

 

    Розглянувши заяву гр. Басюк Алли Андріївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,21 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада  Рівненської області

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Басюк Аллі Андріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,21 га для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 208

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Германюк С.І.

 

    Розглянувши заяву гр. Германюк Світлани Іванівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мнишин, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Германюк Світлані Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мнишин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 209

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Швороб Г.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Швороб Ганни Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мнишин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 33, 118, 121 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада  Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Швороб Ганні Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства в с. Мнишин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 210

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Кравчуку Я.О.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Кравчука Ярослава Олексійовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Кравчуку Ярославу Олексійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 211

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Андрійчуку Р.В.

 

 

    Розглянувши заяву гр. Андрійчука Романа Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Андрійчуку Роману Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 212

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Мельничук Г.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Мельничук Галини Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Мельничук Галині Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 213

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Талащуку Ю.Б.

 

    Розглянувши заяву гр. Талащука Юрія Борисовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Талащуку Юрію Борисовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 214

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Вербовій Т.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Вербової Тетяни Володимирівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Вербовій Тетяні Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 215

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Плюшко Р.Г.

 

    Розглянувши заяву гр. Плюшко Руслани Георгіївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Плюшко Руслані Георгіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 216

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Мальцеву Д.О.

 

    Розглянувши заяву гр. Мальцева Дмитра Олександровича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Мальцеву Дмитру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 217

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Мальцеву Д.О.

 

    Розглянувши заяву гр. Мальцева Дмитра Олександровича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для індивідуального садівництва за межами населених пунктів Бабинської сільської ради за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 35, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Мальцеву Дмитру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,10 га (кадастровий номер 5621286300:05:001:0448)  для індивідуального садівництва за межами населених пунктів за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення Бабинської сільської ради Рівненської області.

2.Після погодження проекту у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України проект землеустрою подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки у власність.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 218

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Макаренко М.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Макаренко Марини Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Макаренко Марині Петрівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 219

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Новак В.М.

 

    Розглянувши заяву гр. Новак Віталіни Миколаївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Новак Віталіні Миколаївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        В. БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 220

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Новаку О.М.

 

    Розглянувши заяву гр. Новака Олега Миколайовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Новаку Олегу Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 221

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Твердохлібу Д.М.

 

    Розглянувши заяву гр. Стрихар Тетяни Володимирівни, яка згідно розпорядження голови районної державної адміністрації № 77 від 10 березня 2020 року є піклувальником гр. Твердохліба Данила Миколайовича  про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Твердохлібу Данилу Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 222

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Вербовому Т.Ю.

 

    Розглянувши заяву гр. Вербового Тараса Юрійовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Вербовому Тарасу Юрійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 223

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Черемсі Р.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Черемхи Романа Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Черемсі Роману Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 224

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Кирилюк К.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Кирилюк Катерини Василівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Кирилюк Катерині Василівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        В. БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 225

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Дубич О.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Дубич Оксани Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Дубич Оксані Петрівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 226

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Григорчуку Я.К.

 

    Розглянувши заяву гр. Григорчука Ярослава Кузьмовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Григорчуку Ярославу Кузьмовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 227

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Мошковській Г.К.

 

    Розглянувши заяву гр. Мошковської Галини Костянтинівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Мошковській Галині Костянтинівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 228

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Мушит Н.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Мушит Надії Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Мушит Надії Петрівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 229

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Грицаюку П.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Грицаюка Павла Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Грицаюку Павлу Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 230

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Голишко Н.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Голишко Наталії Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Голишко Наталії Петрівни у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 231

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Малишеву М.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Малишева Миколи Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Малишеву Миколі Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        В. БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 232

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Черемсі М.В.

 

    Розглянувши заяву гр. Черемхи Марії Василівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Черемсі Марії Василівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир  БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 233

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Чабан Н.П.

 

    Розглянувши заяву гр. Чабан Наталії Петрівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Чабан Наталії Петрівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 234

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Королюк Н.М.

 

    Розглянувши заяву гр. Королюк Ніли Миколаївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Королюк Нілі Миколаївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 235

 

Про надання дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність 

гр. Бражніку М.М.

 

    Розглянувши заяву гр. Бражніка Миколи Миколайовича про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин за рахунок земель запасу сільської ради, керуючись ст. 20, 40, 118, 121 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Бражніку Миколі Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин, у зв’язку з наданням земельної ділянки особі пільгової категорії.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 194

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою та передачу земельної

ділянки у власність гр. Дубарцю С.М.

                 

 Розглянувши заяву гр. Дубарця Сергія Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність площею 0,1337 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,40,121,123   Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Гощанського району Рівненської області                           

вирішила:

 

1.Затвердити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубарцю Сергію Михайловичу площею 0,1337 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, кадастровий номер 5621280400:01:003:0510 в с. Бабин Рівненської області.

2.Передати гр. Дубарцю Сергію Михайловичу  у власність земельну ділянку  площею 0,1337 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Бабин на території Бабинської сільської ради Рівненської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир  БОЙКО

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 195

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою та передачу земельної

ділянки у власність гр. Дубарцю С.М.

                 

 Розглянувши заяву гр. Дубарця Сергія Михайловича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 0,3175 га для ведення особистого селянського господарства в с. Бабин Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,33,121,123   Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області                           

вирішила:

 

1. Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубарцю Сергію Михайловичу  площею 0,1000 га кадастровий номер 5621280400:04:005:0206, площею 0,1011 га кадастровий номер 5621280400:04:009:0112, площею 0,1164 га кадастровий номер 5621280400:01:001:0799 для ведення особистого селянського господарства в с. Бабин Рівненської області.

2. Передати гр. Дубарцю Сергію Михайловичу  у власність земельні ділянки загальною  площею 0,3175 га для ведення особистого селянського господарства в с. Бабин на території Бабинської сільської ради  Рівненської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                      Володимир БОЙКО

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 238

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою та передачу земельної

ділянки у власність гр. Гузь В.С.

                 

   Розглянувши заяву гр. Гузя Віктора Степановича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність загальною площею 1,2243 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради  Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,40,121,123   Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада  Рівненської області                           

                                           

вирішила:

 

1. Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради загальною  площею 1,2243 га, в тому числі: рілля –  1,0784 га, кадастровий номер: 5621282000:01:012:0988, сіножаті – 0,1459 га, кадастровий номер 5621282000:01:014:0252.

2. Передати у власність гр. Гузю Віктору Степановичу земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) на території Бабинської сільської ради загальною  площею 1,2243 га, в тому числі: рілля –  1,0784 га, кадастровий номер: 5621282000:01:012:0988, сіножаті – 0,1459 га, кадастровий номер 5621282000:01:014:0252.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 196

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою та передачу земельної

ділянки у власність гр. Оводюку П.Ю.

                 

Розглянувши заяву гр. Оводюка Петра Юхимовича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність загальною площею 1,5296 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради  Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,33,121,123   Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області                           

вирішила:

 

1. Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради загальною  площею 1,5296 га, в тому числі: рілля –  1,5296 га, кадастровий номер: 5621282000:01:002:1484.

2. Передати у власність гр. Оводюку Петру Юхимовичу земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) на території Бабинської сільської ради загальною  площею 1,5296 га, в тому числі: рілля –  1,5296 га, кадастровий номер: 5621282000:01:002:1484.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 237

 

Про внесення  змін в рішення сесії сільської ради

№ 1382 від 16 жовтня 2020 року

 

Керуючись ст. 12, 19, 134, 135, 136 Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

                                        

вирішила:

 

1.Внести зміни до пункту 2 рішення сесії сільської ради № 1382 від 16 жовтня 2020 року та викласти його в наступній редакції: «Встановити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею:

-3,6969 га, в розмірі 7 (сім) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (яка становить на даний час – 3 815 073,55 грн), в сумі 267 055,15 грн;

-0,9560 га, в розмірі 7 (сім) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (яка становить на даний час – 986 559,09 грн), в сумі 69 059,14 грн;

-0,9473 га, в розмірі 7 (сім) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (яка становить на даний час – 977 580,99 грн), в сумі 68 430,67 грн.»

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир  БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 236

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення меж земельної ділянки, яка

перебуває в користуванні гр. Швороб Г.П.

 

Розглянувши заяву гр. Швороб Ганни Петрівни про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,25 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, що перебуває в її користуванні в с. Мнишин керуючись ст.12, 40,121 Земельного кодексу України, ст.25 Закону України «Про землеустрій» і ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні “, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Гощанського району Рівненської області 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

вирішила :

 

1.Дати дозвіл гр. Швороб Ганні Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка перебуває в її користуванні в с. Мнишин.

2.Проектній організації обміри земельної ділянки проводити в присутності представника сільської ради, або члена комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища .   

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    П’ята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 197

                       

Про зняття з обліку земельної ділянки

 

 

      Розглянувши письмове звернення гр. Яремчук Лілії Василівни про зняття з обліку земельної ділянки орієнтовною площею 0,22 га для ведення особистого селянського господарства, керуючись ст. 141 Земельного кодексу України і ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища , Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

1.Земельну ділянку площею 0,22 га, що перебувала в користуванні гр. Яремчук Лілії Василівни, віднести в землі запасу сільськогосподарського призначення в  селі Подоляни.

2.Спеціалісту ІІ категорії зробити відповідні зміни у земельно-обліковій документації.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                         Володимир БОЙКО

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    Пята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 192

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення  земельної ділянки у власність

гр. Гаврилюку-Плаксіну О.І.

                 

Розглянувши заяву гр. Гаврилюка-Плаксіна Олександра Ігоровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,1105 га в с. Горбаків  Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,40,116,118,121,123 Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаврилюку-Плаксіну Олександру Ігоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,1105 га, кадастровий номер 5621282000:05:001:0480  в с. Горбаків  Рівненської області.

2. Передати гр. Гаврилюку-Плаксіну Олександру Ігоровичу у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,1105 га в с. Горбаків на території Бабинської сільської ради Рівненської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                                    Пята сесія восьмого скликання                                   

 

від 19 лютого 2021 року № 193

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення  земельної ділянки у власність

гр. Пастушку В.І.

                 

Розглянувши заяву гр. Пастушка Вадима Івановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га в с. Іллін  Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,33,116,118,121,123 Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пастушку Вадиму Івановичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га, кадастровий номер 5621282000:08:001:0169  в с. Іллін  Рівненської області.

2. Передати гр. Пастушку Вадиму Івановичу у власність земельну ділянку  для ведення особистого селянського господарства площею 0,2300 га в с. Іллін на території Бабинської сільської ради Рівненської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь