13.05.2022

Дата: 20.05.2022 12:39
Кількість переглядів: 438

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

Вісімнадцята сесія сільської ради

 

від 13 травня  2022 року   № 1026

 

Про зняття з балансу основних засобів

 

    Керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні, за погодженням з постійною комісією з питань бюджету, фінансів, соціально - економічного  розвитку сільської ради , Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Зняти з балансу сільської ради житловий будинок по вул. Шевченка,10 в с.Підліски вартістю 7259 грн. у  зв’язку з проведеною приватизацією квартир. 

2.Спеціалісту сільської ради Кашернюк М.В. відобразити в бухгалтерському обліку зняття житла з балансу сільської ради.

3.Зняти з балансу приміщення хліва  біля амбулаторії  по вул. Пушкіна,19А в с. Бабин вартістю 6859 грн. у зв’язку  із проведеною реконструкцією нового приміщення КНП  «Бабинський центр первинної медико – санітарної допомоги».

4.Працівникам бухгалтерії КНП « Бабинський центр первинної медико – санітарної допомоги» відобразити в бухгалтерському обліку зняття приміщення хліва з балансу.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, соціально – економічного  розвитку сільської ради .

 

 

Сільський голова                                          Володимир БОЙКО

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Вісімнадцята сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від13 травня 2022 року  1027

 

Про надання допомоги на захоронення

 

     Розглянувши заяву гр. Ткачука Віталія Костянтиновича, жителя села Горбаків, про відшкодування витрат на поховання батька Ткачука Костянтина Михайловича, інваліда, який помер 05.02.2022 року, враховуючи рішення сесії сільської ради від 10.02.2022 № 934 «Про затвердження граничного розміру витрат на поховання однієї особи, яка має особливі заслуги перед Батьківщиною, учасника бойових дій чи інваліда війни», керуючись ст. 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» , за погодженням постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

в и р і ш и л а  :

 

1.Надати одноразову допомогу на захоронення

гр.Ткачука Костянтина Михайловича.

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

Сільський голова                                          Володимир Бойко

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Вісімнадцята сесія сільської ради

 

від 13 травня 2022 року №1035

 

Про засудження збройної агресії

Російської Федерації проти України

 

   Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження  Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2022 року № 265-р « Про затвердження плану дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час збройної агресії Російської Федерації проти України» та у зв’язку з цілеспрямованою військовою агресією Російської Федерації проти України, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1.Засудити збройну агресію Російської Федерації проти України та підтримати непорушність  територіальної цілісності і незалежності України.

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКА  ОБЛАСТЬ

     Р І Ш Е Н Н Я              

Вісімнадцята сесія восьмого скликання

 

 

від 13 травня 2022 року  № 1028

 

Про перейменування вулиць в населених

пунктах територіальної громади

 

     На виконання вимог Закону України « Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного ( нацистського)тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та з метою врахування  громадського обговорення жителями вулиць населених пунктів територіальної громади ,  керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" , за погодженням з постійною комісією з питань освіти, культури,охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності, Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

1.Перейменувати вулиці в населених пунктах територіальної громади :

 

п/п

Назва вулиці до перейменування

Назва населеного пункту

Перейменована назва вулиць

1.

Пушкіна

Бабин

Виноградна

2.

Тормашова

Іллін

Вишнева

3.

Пухова

Горбаків

Соборна

4.

Гудкова

Дорогобуж

Незалежності

5.

Гагаріна

Мнишин

Кн.Володимира

6.

Гагаріна

Томахів

Лугова

7.

8 Березня

Томахів

Дружби

2.Секретарю сільської ради Єхало Г.П. прийняте колегіальне рішення надіслати  до ДП « Інформаційні системи» та оприлюднити на сайті сільської ради.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту , соціального захисту населення , прав людини, законності, депутатської діяльності.

 

Сільський голова                                           Володимир БОЙКО

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Вісімнадцята сесія сільської ради

 

від 13 травня 2022 року №1025

 

Про затвердження розпорядження

сільського голови

 

   Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним  кодексом України, Указом Президента України від 24.02.2022 № 69/2022 « Про введення воєнного стану в Україні», постановою Кабінету  Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 « Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», за погодженням з постійною комісією сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1.Затвердити розпорядження сільського голови  № 60 від 04.05. 2022 року  «Про надання матеріальної допомоги громадянам, призваним на військову службу за контрактом та мобілізованим до лав ЗСУ».

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я                                            

Вісімнадцята сесія  восьмого скликання

 

 

від 13 травня 2022 року №1029

 

Про внесення доповнення до Статуту

КУ «Центр надання соціальних послуг»

Бабинської сільської ради Рівненської області

 

    Відповідно до Закону України « Про соціальні послуги », Типового положення  про центр надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 177 та з метою  визначення  потреб населення у соціальних послугах, за погодженням з постійною комісією з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

  1. Внести доповнення до Статуту КУ « Центр  надання соціальних послуг»  Бабинської сільської ради Рівненської області, а саме: додати п.3.10.Бере участь  у визначенні потреб населення територіальної громади у соціальних послугах, а також у підготовці  та виконанні  програм надання  соціальних послуг,розроблення за результатами визначення потреб населення територіальної громади у соціальних послугах .
  2. Затвердити Статут КУ « Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області з доповненням згідно п.1.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійною комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності.

 

 

 

 

Сільський голова                                                       Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь