постанова Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 214

Дата: 23.12.2022 14:41
Кількість переглядів: 167

Повідомляємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2022    № 214 було встановлено, що на період воєнного стану строк виплати державних соціальних допомог, які були призначені раніше, продовжуються на період воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування і виплачується за повний місяць без звернення особи до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.

Постановою Кабміну від 15.11.2022 року № 1320 внесено зміни про те, що строк виплати соціальних допомог продовжується лише тим особам, які проживають на окупованих територіях  або територіях, де ведуться бойові дії.

Відтак, жителям Бабинської громади, які отримують державні соціальні допомоги та не подавали документи від початку воєнного стану, після 1 січня 2023 року необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення Бабинської сільської ради із заявою про продовження дії державних допомог. Одержувач допомоги повинен особисто подати заяву та пакет документів.

Дані зміни також можуть стосуватися видачі довідки для безоплатного харчування дітей з малозабезпечених сімей в закладах освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь