Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12.08.2022

Дата: 17.08.2022 16:19
Кількість переглядів: 131

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання

                                                             

від 12 серпня 2022 року № 1079

 

Про передачу земельної ділянки

в оренду строком на 1 рік ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»

 

Розглянувши клопотання ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»  про передачу в оренду земельної ділянки площею 1,8760 га, кадастровий номер 5621280400:04:011:0814 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 1 рік, керуючись ст. 12, 22, 79, 122, 186 пунктом розділу Х «Перехідні положення»  Земельного кодексу України, ст. 19, 22, 35, 57, 67 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

вирішила :

 

  1. Передати ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» в оренду строком на 1 рік земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 1,8760 га, кадастровий номер 5621280400:04:011:0814 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бабинської сільської ради Рівненської області.
  2. Укласти із ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»
  3. Станом на 01.01.2022 нормативна грошова оцінка 1 га ріллі по Рівненській області становить 21938,00 грн (двадцять одна тисяча дев’ятсот тридцять вісім гривень).
  4. Сума орендної плати за земельну ділянку площею 4,5820 га становить 8041,59 грн (вісім тисяч сорок одна гривня 59 коп.) в рік.
  5. ФГ «Рясниківське» укласти договір оренди землі в електронній формі та засвідчити кваліфікованими електронними підписами сторін.
  6. Після проведення державної реєстрації договору оренди зазначеної земельної ділянки в 5-денний термін надати його копію в орган державної фіскальної служби.
  7. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.
  8.  

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1082

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земель комунальної власності

сільськогосподарського призначення

Бабинської сільської ради

 

Розглянувши лист Фермерського господарства «Рясниківське»,  з проханням дати дозвіл на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 4,00 га для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись ст. 12, 122, 186 Земельного кодексу України, ст. 57 ЗУ «Про землеустрій», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

1. Дати дозвіл ФГ «Рясниківське» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 4,00 га, на території Бабинської сільської ради  Рівненської області.

2. Технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель погодити та затвердити у відповідності до ст. 186 Земельного кодексу України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища .

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1085          

                       

Про припинення права постійного користування

земельною ділянкою

 

Розглянувши лист КНП «Гощанський ЦПМСД» про припинення права постійного користування земельною ділянкою у зв’язку із переходом права власності на об’єкти нерухомого майна до Бабинської сільської ради, керуючись ст. 12, 122, 142 Земельного кодексу України і ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Бабинська сільська рада  Рівненської області

 

вирішила:

 

  1. Припинити право постійного користування КЗ «Гощанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» земельною ділянкою для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги площею 0,0440 га в с. Горбаків, кадастровий номер 5621282000:05:001:0783 та повернути до земель комунальної власності Бабинської сільської ради
  2. Бабинській сільській раді прийняти земельну ділянку площею 0,0440 га з кадастровим номером 5621282000:05:001:0783 за актом приймання-передачі.

3. Провести державну реєстрацію права комунальної власності земельної ділянки Бабинською сільською радою відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та їх обтяжень».

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

  

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 
   

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1076

 

Про включення земельної ділянки

до переліку земельних ділянок право

оренди на які виставляється на земельні

торги (аукціони) окремими лотами

 

З метою соціально-економічного розвитку територіальної громади Бабинської сільської ради, раціонального використання земель, керуючись Законом України № 509 від 16 вересня 2008 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння будівництву», відповідно до ст. 122, 123, 134-139 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області                                                                                                                                                                                                     

вирішила :

 

  1. Включити земельну ділянку площею 0,0400 га (кадастровий номер 5621282000:01:010:0899) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків на території Бабинської сільської ради Рівненської області в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги (аукціон).
  2. Продати право оренди терміном на 25 років на земельну ділянку площею 0,0400 га (кадастровий номер 5621282000:01:010:0899) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків.
  3. Затвердити проект договору оренди земельної ділянки, який пропонується укласти з переможцем земельних торгів у формі електронного аукціону (додається).
  4. Бабинській сільській раді укласти з оператором електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи, договір про організацію та проведення земельних торгів.
  5. Встановити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,0400 га, в розмірі 12 (дванадцять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (яка становить на даний час – 53413,00 грн), в сумі 6409,56 грн.
  6. Встановити значення мінімального кроку торгів у розмірі 1 відсотка стартової ціни лота.
  7. Відповідно до п.5.ст.135 переможцю земельних торгів відшкодувати витрати (видатки), здійснені на підготовку лота для продажу на земельних торгах та втрати пов'язані із провадженням та організацією земельних торгів (аукціонів) у порядку встановленому КМУ.
  8. Уповноважити сільського голову Бойка В.І. на підписання протоколу земельних торгів за результатами їх проведення та укладення договору оренди землі з переможцем торгів.                                                                                           
  9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1080

 

Про передачу земельної ділянки у

постійне користування Горбаківському ліцею

Бабинської сільської ради Рівненської області

 

Розглянувши заяву директора Горбаківського ліцею Бабинської сільської ради Рівненської області Савонік Галини Степанівни про передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 1,8184 га в с. Горбаків  вул. Шкільна, 15 у постійне користування Горбаківському ліцею Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись ст. 12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

1.Передати Горбаківському ліцею Бабинської сільської ради Рівненської області у постійне користування земельну ділянку  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 1,8184 га (кадастровий номер 5621282000:05:001:0475 в с. Горбаків на території Бабинської сільської Рівненської області.

2. Реєстрацію права постійного користування провести відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та їх обтяжень».

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1077

                                                                  

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення  земельної ділянки в оренду гр.  Журжі А.І.

                            

Розглянувши заяву гр. Журжи Анатолія Івановича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,3000 га в            с. Горбаків вул. Заводська, 34в  Рівненської області, розроблений ТОВ «ПО Земельні ресурси», керуючись, ст. 12, 93, 120, 122, 123, 124, 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про оренду землі», пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Журжі Анатолію Івановичу площею 0,3000 га, кадастровий номер 5621282000:01:010:0060 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків вул. Заводська, 34в.

2. Передати гр. Журжі Анатолію Івановичу в оренду строком на 49 років земельну ділянку площею 0,3000 га, кадастровий номер 5621282000:01:010:0060 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків вул. Заводська, 34в.

3.Укласти договір оренди, встановивши орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3,5 % від нормативної грошової оцінки.

4.Реєстрацію права оренди провести відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та їх обтяжень».

5.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1081

 

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду гр. Іванчук Г.К.

 

Розглянувши заяву гр. Іванчук Галини Кузьмівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на якій знаходиться об’єкт нерухомого майна приватної власності  гр. Іванчук Г.К. (приміщення бані с. Горбаків вул. Шкільна, 1), керуючись ст. 93, 120, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Бабинська сільська рада

                                                вирішила:

 

  1. Дати дозвіл гр. Іванчук Галині Кузьмівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в                    с. Горбаків, шляхом поділу земельної ділянки житлової та громадської забудови комунальної власності площею 0,3573 га, кадастровий номер 5621282000:05:001:0336.
  2. Проект із землеустрою, розроблений згідно норм чинного земельного законодавства, подати до Бабинської сільської ради для його затвердження та передачі земельної ділянки в оренду.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1083  

                                           

Про внесення змін в рішення сесії сільської ради

                            

Розглянувши заяву гр. Пилипчука Миколи Михайловича про зменшення відсоткової ставки орендної плати на земельну ділянку, яка передається в  оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,5700 га в с. Горбаків вул. Заводська  Рівненської області, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 93, 122, 124 Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинської сільської ради Рівненської області, сесія сільської ради

 

вирішила:

 

1.Внести зміни в п. 2 рішення сесії сільської ради № 541 від 13 липня 2022 року та викласти його в наступній редакції:

«2. Встановити орендну плату в розмірі  3,5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.»

2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять перша сесія восьмого скликання                           

 

від 12 серпня 2022 року № 1084                                                     

Про внесення змін в рішення сесії сільської ради

 

З метою соціально-економічного розвитку територіальної громади Бабинської сільської ради, раціонального використання земель, керуючись Законом України № 509 від 16 вересня 2008 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння будівництву», відповідно до ст. 122, 123, 134-139, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

 

1.Внести зміни до рішення сесії сільської ради № 423 від 17 травня 2021 року та викласти його в наступній редакції:

«1. Включити земельну ділянку площею 0,2665 га (кадастровий номер 5621286300:05:008:0650) за межами с. Рясники на території Бабинської сільської ради Рівненської області в перелік земельних ділянок, які виставляється на земельні торги (аукціон).

2. Надати дозвіл  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2665 га (кадастровий номер 5621286300:05:008:0650) для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Бабинської сільської ради з метою продажу на земельних торгах (аукціоні).

3. Розроблену документацію із землеустрою погодити та затвердити відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.»

2. Рішення сесії сільської ради № 906 від 20 грудня 2021 року вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я 

Двадцять перша сесія восьмого скликання         

від  12 серпня  2022 року №1087

Про затвердження проектно - кошторисної

документації

 

    Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі наданої документації, за погодженням з постійною комісією з питань планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

1.Затвердити проектно – кошторисну документацію  об’єкта будівництва

« Поточний дрібний ремонт  та експлуатаційне утримання вул. Цукровиків

в с. Бабин Рівненського району Рівненської області» загальною кошторисною вартістю – 385142 грн.81 коп.

2.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул.Соборна в с.Горбаків)» загальною кошторисною вартістю – 94615грн.69 коп.

3.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул.Центральна в с.Мнишин)» загальною кошторисною вартістю – 94919 грн.09 коп.

4.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул.Шевченка в с.Мнишин)» загальною кошторисною вартістю – 95319грн.64 коп.

5.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул.Шевченка в с.Подоляни)» загальною кошторисною вартістю – 49555грн.24 коп.

6.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул.Хліборобська в с.Рясники)» загальною кошторисною вартістю – 97160грн.80 коп.

7.Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул. Рівненська в с.Рясники)» загальною кошторисною вартістю – 296997грн.30 коп.

8. Затвердити проектно – кошторисну документацію об’єкта будівництва

«Експлуатаційне утримання вулиць комунальної власності ( аварійні, відновлювальні роботи  струменевим методом по вул. І.Франка в с.Горбаків)» загальною кошторисною вартістю – 49659грн.06 коп.

9.Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію з питань  планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                              Володимир БОЙКО

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять перша сесія сільської ради

 

від 12 серпня 2022 року №1072

 

Про затвердження розпорядження

сільського голови

 

   Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним  кодексом України, Указом Президента України від 24.02.2022 № 69/2022 « Про введення воєнного стану в Україні», постановою Кабінету  Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 « Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», за погодженням з постійною комісією сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1.Затвердити розпорядження сільського голови  № 79 від 28.07. 2022 року  «Про надання матеріальної допомоги громадянам, призваним на військову службу за контрактом та мобілізованим до лав ЗСУ».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь