Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29.08.2022

Дата: 03.09.2022 09:35
Кількість переглядів: 63

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

                        БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА      

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Двадцять друга сесія  восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 серпня 2022 року № 1093

 

Про організацію оплачуваних

громадських робіт у 2022 році

 

       Відповідно до статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,статті 31 Закону України « Про зайнятість населення» та з метою організації громадських робіт, що носять суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громади і сприяють її соціальному розвитку, за погодженням з постійною комісією з питань планування, фінансів,бюджету та соціально – економічного розвитку  Бабинська сільська рада Рівненської області

в и р і ш и  л а  :

 

1.Організувати та провести у 2022 році громадські роботи на території  Бабинської сільської ради  Рівненської області для забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які не мають роботи, зайнятих трудовою діяльністю осіб, які виявили бажання працювати у вільний від основної роботи час, учнівської та студентської молоді, яка виявила бажання працювати у вільний від навчання час, пенсіонерів, інвалідів.

2.Проводити оплачувані громадські роботи винятково на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях.

3.Забезпечити в 2022 році створення 2 тимчасових робочих місць для організації оплачуваних громадських робіт та виділити на їх фінансування кошти з сільського бюджету в розмірі  50 % від загальної суми витрат в сумі 39650грн. відповідно до рішення сесії Бабинської сільської ради від     20.12.2021 877 « Про сільський бюджет на 2022 рік».

4.Визначити такими, що носять суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку, види оплачуваних громадських робіт згідно з додатком.

5.Фінансування оплачуваних громадських робіт здійснювати за рахунок коштів сільського бюджету, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття  ( в частині організації таких робіт для безробітних).     

6.Постійно співпрацювати з Гощанською філією Рівненського районного центру зайнятості з питань організації громадських робіт, направлення безробітних на оплачувані громадські роботи. Порушити клопотання перед Гощанською філією Рівненського районного центру зайнятості щодо направлення на тимчасово створені робочі місця для проведення громадських робіт осіб з числа безробітних.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету,соціально-економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                            Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь