25.01.2023

Дата: 03.02.2023 11:46
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                            РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять сьома сесія восьмого скликання

 

від 25 січня 2023 року № 1193

 

Про надання  фінансової допомоги

 

   Розглянувши письмову заяву  Пухової Олени Павлівни, жительки села Іллін, про надання фінансової допомоги у зв’язку із пожежею в домогосподарстві, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи колегіальне рішення сесії сільської ради 20.12.2022 № 1140 « Про затвердження Програми соціально- економічного розвитку територіальної громади Бабинської сільської ради Рівненської області на 2023 рік » , Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1.Надати  фінансову допомогу Пуховій Олені Павлівні, жительці села Іллін,  в розмірі 20000 грн. ( Двадцять тисяч гривень ).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять сьома сесія сільської ради

 

від 25 січня 2023 року № 1194

 

Про затвердження розрахунку та тарифів на платні

соціальні послуги КУ « Центр надання соціальних

послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області

на 2023 рік

 

     Відповідно до Закону України « Про соціальні послуги», постанов КМУ № 429 від 01.06.2020 р. « Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг»;  № 428 від 01.06.2020 р. « Про затвердження Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги», наказу Міністерства соціальної політики України № 335 від 16.06.2021 р. « Про затвердження Змін до Державного стандарту догляду вдома», керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування  в Україні» та з метою врегулювання питання надання платних соціальних послуг жителям Бабинської територіальної громади , які відносяться до вразливих груп населення, мають високий рівень потрапляння в складні життєві обставини, враховуючи похилий вік отримувачів соціальних послуг, стан здоров’я, за погодженням з постійною комісією сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1.Затвердити тарифи на платні соціальні послуги « Догляд вдома»

КУ « Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Рівненської області на 2023 рік, згідно  додатків №1 та №2.

2.Затвердити тариф на соціальну послугу « Догляд вдома » з диференційованою платою в сумі 140 грн.  щомісячно за отримання всіх соціальних  послуг передбачених Державним стандартом догляду вдома на 2023 рік.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально- економічного розвитку сільської ради.

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

 

 

 

БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                            РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять сьома сесія восьмого скликання

 

від 25 січня 2023 року № 1195

 

Про призупинення дії рішення

Горбаківської сільської ради 

Гощанського району Рівненської

області  № 1010 від 20.04.2015 року

« Про створення місцевої пожежної команди»

 

   Враховуючи лист  ТОВ СГП Ім. «ВОЛОВІКОВА» № 19 від 10.01.2023 року, керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями сільської ради  , Бабинська сільська рада Рівненської області

 

в и р і ш и л а  :

 

1. Призупинити дію рішення Горбаківської сільської ради  Гощанського району Рівненської області  № 1010 від 20.04.2015 року « Про створення місцевої пожежної команди».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань

містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                     Володимир БОЙКО

 

                        БАБИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА      

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Двадцять сьома сесія  восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 25 січня 2023 року № 1184

 

Про організацію оплачуваних

громадських робіт у 2023 році

 

       Відповідно до статті 26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,статті 31 Закону України « Про зайнятість населення» та з метою організації громадських робіт, що носять суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам громади і сприяють її соціальному розвитку, за погодженням з постійною комісією з питань планування, фінансів,бюджету та соціально – економічного розвитку  Бабинська сільська рада Рівненської області

в и р і ш и  л а  :

 

1.Організувати та провести у 2023 році громадські роботи на території  Бабинської сільської ради  Рівненської області для забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які не мають роботи, зайнятих трудовою діяльністю осіб, які виявили бажання працювати у вільний від основної роботи час, учнівської та студентської молоді, яка виявила бажання працювати у вільний від навчання час, пенсіонерів, інвалідів.

2.Проводити оплачувані громадські роботи винятково на спеціально створених для цього тимчасових робочих місцях.

3.Забезпечити в 2023 році створення 2 тимчасових робочих місць для організації оплачуваних громадських робіт та виділити на їх фінансування кошти з сільського бюджету в розмірі  50 % від загальної суми витрат в сумі 47580 грн. відповідно до рішення сесії Бабинської сільської ради від     20.12.2022 1144 «Про бюджет Бабинської сільської територіальної громади у Рівненському  районі Рівненської області на 2023 рік».

4.Визначити такими, що носять суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку, види оплачуваних громадських робіт згідно з додатком.

5.Фінансування оплачуваних громадських робіт здійснювати за рахунок коштів сільського бюджету, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття  ( в частині організації таких робіт для безробітних).     

6.Постійно співпрацювати з Гощанською філією Рівненського районного центру зайнятості з питань організації громадських робіт, направлення безробітних на оплачувані громадські роботи. Порушити клопотання перед Гощанською філією Рівненського районного центру зайнятості щодо направлення на тимчасово створені робочі місця для проведення громадських робіт осіб з числа безробітних.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету,соціально-економічного розвитку сільської ради.

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                            Володимир БОЙКО

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1219  

                                                                  

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)

меж населеного пункту с. Дорогобуж

Бабинської сільської ради

Рівненського району Рівненської області

 

Керуючись ст. 12,173, 174, 175 Земельного кодексу України , ст. 46 Закону України “Про землеустрій“, пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

  1. Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Дорогобуж Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.
  2. Проект із землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Дорогобуж Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, розроблений згідно норм чинного земельного законодавства, погодити та затвердити відповідно до ст. 186 ЗКУ.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1220  

                                                                  

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)

меж населеного пункту с. Дмитрівка

Бабинської сільської ради

Рівненського району Рівненської області

 

Керуючись ст. 12,173, 174, 175 Земельного кодексу України , ст. 46 Закону України “Про землеустрій“, пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

  1. Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Дмитрівка Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.
  2. Проект із землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Дмитрівка Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, розроблений згідно норм чинного земельного законодавства, погодити та затвердити відповідно до ст. 186 ЗКУ.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1221  

                                                                  

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)

меж населеного пункту с. Рясники

Бабинської сільської ради

Рівненського району Рівненської області

 

Керуючись ст. 12,173, 174, 175 Земельного кодексу України , ст. 46 Закону України “Про землеустрій“, пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

  1. Дати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.
  2. Проект із землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, розроблений згідно норм чинного земельного законодавства, погодити та затвердити відповідно до ст. 186 ЗКУ.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                        Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1196      

                                                  

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

в оренду гр.  Васильчуку Ю.А.

                            

Розглянувши заяву гр. Васильчука Юрія Анатолійовича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,8000 га в с. Горбаків вул. Заводська, 36-В  Рівненської області, розроблений ПП «Центр землеустрою та кадастру», керуючись, ст. 12, 93, 120, 122, 124, 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про оренду землі», пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Васильчуку Юрію Анатолійовичу площею 0,8000 га, кадастровий номер 5621282000:01:010:0052 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків вул. Заводська, 36-В.

2.Передати гр. Васильчуку Юрію Анатолійовичу в оренду строком на 49 років земельну ділянку площею 0,8000 га, кадастровий номер 5621282000:01:010:0052 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в                        с. Горбаків вул. Заводська, 36-В.

3.Укласти договір оренди, встановивши орендну плату за земельну ділянку в розмірі 3,5 % від нормативної грошової оцінки.

4.Реєстрацію права оренди провести відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та їх обтяжень».

5.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року №   1197

                                                       

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

у власність гр. Кравчук А.В.

 

Розглянувши заяву гр. Кравчук Алли Василівни та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1016 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Бабин, розроблений ТОВ «ПО Земельні ресурси», керуючись ст. 12, 33, 118, 121, п.27 Перехідних положень Земельного кодексу України , ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

  1. Відмовити гр. Кравчук Аллі Василівні у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1016 га, кадастровий номер 5621280400:01:003:0444  в с. Бабин Рівненської області, відповідно до пп. 5            п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України: Під час дії воєнного стану безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність забороняється.
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1208       

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Машлаю М.М.

                 

Розглянувши заяву гр. Машлая Михайла Максимовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 2,9086 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186 п. 1, 16, 17 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області             

 

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)                                  гр. Машлаю Михайлу Максимовичу для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,9086 га, в тому числі:

  • рілля – 2,8600 га, кадастровий номер 5621286300:05:012:0723;
  • сіножаті – 0,0486 га, кадастровий номер 5621286300:05:008:0670.

2. Передати гр. Машлаю Михайлу Максимовичу у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,9086 га, в тому числі:

  • рілля – 2,8600 га, кадастровий номер 5621286300:05:012:0723;
  • сіножаті – 0,0486 га, кадастровий номер 5621286300:05:008:0670.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1209        

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Машлаю М.М.

                 

Розглянувши заяву гр. Машлая Михайла Максимовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 2,5401 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186 п. 1, 16, 17 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

 

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)                                  гр. Машлаю Михайлу Максимовичу для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,5401 га, в тому числі:

  • рілля – 2,4900 га, кадастровий номер 5621286300:05:012:0724;
  • сіножаті – 0,0501 га, кадастровий номер 5621286300:05:008:0671.

2. Передати гр. Машлаю Михайлу Максимовичу у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,5401 га, в тому числі:

  • рілля – 2,4900 га, кадастровий номер 5621286300:05:012:0724;
  • сіножаті – 0,0501 га, кадастровий номер 5621286300:05:008:0671.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1210       

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Столярчук Л.М.

                 

Розглянувши заяву гр. Столярчук Лесі Миколаївни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 2,3251 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186 п. 1, 16, 17 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області      

     

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)                                  гр. Столярчук Лесі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,3251 га, в тому числі:

  • рілля – 2,0661 га, кадастровий номер 5621282000:01:002:1513;
  • сіножаті – 0,2590 га, кадастровий номер 5621282000:01:001:1443.

2. Передати гр. Столярчук Лесі Миколаївні у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 2,3251 га, в тому числі:

  • рілля – 2,0661 га, кадастровий номер 5621282000:01:002:1513;
  • сіножаті – 0,2590 га, кадастровий номер 5621282000:01:001:1443.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1211       

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Левчик Н.Я.

                 

Розглянувши заяву гр. Левчик Ніни Ярославівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельних ділянок у власність загальною площею 1,5016 га для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186 п. 1, 16, 17 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

 

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)                                  гр. Левчик Ніні Ярославівні для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 1,5016 га, в тому числі:

  • рілля – 1,2677 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1031;
  • сіножаті – 0,2339 га, кадастровий номер 5621282000:01:001:1444.

2. Передати гр. Левчик Ніні Ярославівні у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради Рівненської області загальною площею 1,5016 га, в тому числі:

  • рілля – 1,2677 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1031;
  • сіножаті – 0,2339 га, кадастровий номер 5621282000:01:001:1444.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1204       

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Матвійчук Г.П.

                 

Розглянувши заяву гр. Матвійчук Ганни Петрівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельної ділянки у власність площею 0,0929 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Горбаків Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

              

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матвійчук Ганні Петрівні площею 0,0929 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:05:007:0302 в с. Горбаків Рівненської області.

2. Передати гр. Матвійчук Ганні Петрівні у власність земельну ділянку  площею 0,0929 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:05:007:0302 в с. Горбаків Рівненської області

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1205      

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельних ділянок

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Шкаралевичу С.І.

                 

Розглянувши заяву гр. Шкаралевичу Сергію Івановичу про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельної ділянки у власність площею 0,2745 га для ведення особистого селянського господарства в с. Горбаків Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

              

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)                                    гр. Шкаралевичу Сергію Івановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Горбаків Рівненської області площею:

  • 0,0970 га, кадастровий номер 5621282000:01:002:1509;
  • 0,1775 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1025.

2. Передати гр. Шкаралевичу Сергію Івановичу у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с. Горбаків Рівненської області:

  • 0,0970 га, кадастровий номер 5621282000:01:002:1509;
  • 0,1775 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1025.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1206        

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Янчуку А.О.

                 

Розглянувши заяву гр. Янчука Анатолія Олексійовича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ФОП Файлер Сергій Давидович та передачу земельної ділянки у власність площею 0,1387 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Дорогобуж Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

              

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Янчуку Анатолію Олексійовичу площею 0,1387 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:03:003:0229 в с. Дорогобуж Рівненської області.

2. Передати гр. Янчуку Анатолію Олексійовичу у власність земельну ділянку  площею 0,1387 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:03:003:0229 в с. Дорогобуж Рівненської області.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1207       

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) та передачу

земельної ділянки у власність гр. Старку С.В.

                 

Розглянувши заяву гр. Старка Сергія Володимировича  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «Земля Плюс» та передачу земельної ділянки у власність площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Томахів Рівненської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186 підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

               

вирішила:

 

1.   Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Старку Сергію Володимировичу площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:07:001:0233 в с. Томахів Рівненської області.

2. Передати гр. Старку Сергію Володимировичу у власність земельну ділянку  площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:07:001:0233 в с. Томахів Рівненської області.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1212 

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)

для ведення особистого селянського господарства

на території Бабинської сільської ради

 

Розглянувши заяву гр. Муляра Юрія Петровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186, п. 1 16, 17, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", Бабинська   сільська  рада   Рівненської області

 

вирішила:

 

  1. Дати дозвіл гр. Муляру Юрію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради орієнтовною площею 1,86 га, в тому числі:
  • рілля 1,48 га (земельний масив № 47 ділянка № 202),
  • сіножаті 0,38 га (земельний масив № 52 ділянка № 23)
  1. Розроблену технічну документацію затвердити згідно норм чинного земельного законодавства на черговій сесії Бабинської сільської ради.
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища .   

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1213       

                      

Про скасування рішення сесії

Бабинської сільської ради

№ 810 від 23 листопада 2021 року

 

Розглянувши письмове звернення гр. Макарчук Марії Іванівни про скасування рішення сесії Бабинської сільської ради № 810 від 23 листопада 2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макарчук М.І.», керуючись ст. 141 Земельного кодексу України і ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Бабинська сільська рада  Рівненської області

 

вирішила:

 

1. Скасувати рішення сесії Бабинської сільської ради № 810 від 23 листопада 2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макарчук М.І.».

2. Спеціалісту ІІ категорії зробити відповідні зміни у земельно-обліковій документації.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Двадцять сьома сесія восьмого скликання                           

 

від 25 січня 2023 року № 1214      

 

Про передачу земельної ділянки в оренду

гр. Олішевській О.В. та гр. Морозюку М.В.

 

Розглянувши заяву гр. Олішевської Ольги Василівни та гр. Морозюка Мирослава Володимировича про надання в оренду земельної ділянки площею 0,5548 га, кадастровий номер 5621280400:01:003:0001 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, на якій розташований обєкт нерухомого майна, яке знаходиться у спільній частковій власності гр. Олішевської О.В. та гр. Морозюка М.В. (незавершене будівництво, 16-ти квартирний житловий будинок) за адресою с. Бабин, вул. Цукровиків,7а, керуючись ст. 12, 120, 124, п. 27 та п. 28 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 31, 32 Закону України «Про оренду землі», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні “, Бабинська   сільська  рада   Рівненської області            

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

вирішила :

 

  1. Передати в оренду гр. Олішевській Ользі Василівні та гр. Морозюку Мирославу Володимировичу земельну ділянку, що розташована під обєктом нерухомого майна (незавершене будівництво, 16-ти квартирний житловий будинок) площею 0,5548 га, кадастровий номер 5621280400:01:003:0001 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку терміном на 10 років, за адресою: с. Бабин вул. Цукровиків, 7а Рівненської області.
  2. Встановити річну орендну плату за користування вказаною земельною ділянкою в розмірі  3 % від її нормативної грошової оцінки.
  3. Укласти договір оренди земельної ділянки площею 0,5548 га, кадастровий номер 5621280400:01:003:0001 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  4. Реєстрацію права оренди провести відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та їх обтяжень».
  5. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь