Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19.09.2023

Дата: 08.09.2023 11:54
Кількість переглядів: 75

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про встановлення експертної грошової

оцінки та  продаж земельної ділянки

несільськогосподарського призначення

для будівництва і обслуговування житлового

будинку, господарських будівель

та споруд (присадибна ділянка) в с. Бабин

                 

Розглянувши заяву гр. Артюшкевич Любові Богданівни про надання дозволу на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,0862 га в с. Бабин, Рівненського району,  Рівненської області, звіт з експертної грошової оцінки, розроблений ФОП Гаврилюком Сергієм Володимировичем, рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки (рецензент Маціборко Людмила Леонідівна), витяг з Державного реєстру речових прав №50562679 від 08.06.2023 року (про право власності на об’єкт нерухомого майна (житловий будинок з надвірними будівлями) в с. Бабин вул. Нагірна, 33) , керуючись пунктом 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 122, 125, 126, 127, 128 Земельного кодексу України, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області                           

вирішила:

 

1. Встановити вартість земельної ділянки площею 0,0862 га  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (кадастровий номер 5621280400:01:003:0555) в сумі 77 278 (сімдесят сім тисяч двісті сімдесят вісім) гривень.

2. Продати гр. Артюшкевич Любові Богданівні земельну ділянку несільськогосподарського призначення комунальної власності площею 0,0862 га, (кадастровий номер 5621280400:01:003:0555), за адресою: с. Бабин                     вул. Нагірна, 33, Рівненського району Рівненської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за 77 278 (сімдесят сім тисяч двісті сімдесят вісім) гривень.

3.Продаж земельної ділянки вчинити шляхом викупу і до дня підписання договору перерахувати кошти на розрахунковий рахунок Бабинської сільської ради.

4. Уповноважити голову Бабинської сільської ради укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,0862 га (кадастровий номер 5621280400:01:003:0555), яка знаходиться  за адресою: с Бабин  вул. Нагірна, 33, Рівненського району Рівненської області з гр. Артюшкевич Любовю Богданівною.

5. Всі витрати з оформлення договору купівлі-продажу покласти на покупця.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)

для ведення особистого селянського господарства

на території Бабинської сільської ради

 

Розглянувши заяву гр. Розумнюк Ольги Валентинівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 81, 116, 122, 186, п. 1 16, 17, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області

вирішила:

  1. Дати дозвіл гр. Розумнюк Ользі Валентинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Бабинської сільської ради орієнтовною площею 2,94 га, в тому числі:
  • рілля 2,89 га (земельний масив № 17 ділянка № 2),
  • сіножаті 0,05 га (земельний масив № 40 ділянка № 83)
  1. Розроблену технічну документацію затвердити згідно норм чинного земельного законодавства на черговій сесії Бабинської сільської ради.
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища .   

 

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                          Тридцять четверта сесія восьмого скликання                         

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про відмову у наданні дозволу  на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність  гр. Лашті Л.Ф.

 

Розглянувши заяву гр. Лашти Лариси Феодосіївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва і обслуговування квартири з надвірними будівлями в с. Томахів, керуючись ст. 12, 40, 118, 121, п.27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила :

 

1.Відмовити гр. Лашті Ларисі Феодосіївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва і обслуговування квартири з надвірними будівлями за рахунок земель житлової та громадської забудови  в       с. Томахів Бабинської сільської ради Рівненської області, відповідно до п.7            ст. 118 ЗКУ та пп. 5 п. 27 Перехідних положень ЗКУ .

2.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про затвердження акту обстеження

земельної ділянки від  15.09.2023 року

 

Відповідно до статей 12, 158 Земельного кодексу України, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розроблену ФОП Файлером Сергієм Давидовичем, враховуючи акт обстеження земельної ділянки, складений у результаті виходу на місцевість 15.09.2023 р. на підставі письмової заяви гр. Козачука Миколи Мосійовича, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

  1. Затвердити Акт обстеження земельних ділянок від 15 вересня 2023 року, щодо погодження меж земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

2.Погодити межу земельної ділянки, площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, відповідно до технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козачука Мусія Савовича, розробленої ФОП Файлером Сергієм Давидовичем.

3.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.   

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про затвердження акту обстеження

земельних ділянок від  15.09.2023 року

 

Відповідно до статей 12, 158 Земельного кодексу України, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, розроблену ФОП Файлером Сергієм Давидовичем, враховуючи акт обстеження земельних ділянок, складений у результаті виходу на місцевість 15.09.2023 р. на підставі письмової заяви гр. Козачука Миколи Мосійовича, Бабинська сільська рада Рівненської області

 

вирішила:

 

        1. Затвердити Акт обстеження земельних ділянок від 15 вересня 2023 року, щодо погодження меж земельних ділянок площею 0,2420 га та площею 0,3580 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.
        2. Погодити межі земельних ділянок площею 0,2420 га та площею 0,3580 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в                   с. Рясники Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, відповідно до технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Козачука Мусія Савовича, розробленої ФОП Файлером Сергієм Давидовичем.
        3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.   

 

 

 

Сільський голова                                                                 Володимир БОЙКО

 


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                          Тридцять четверта сесія восьмого скликання                         

від 19 вересня 2023 року №

Про затвердження проекту землеустрою

та  передачу в оренду земельної ділянки

строком на 49 роківк гр. Довгальцю Віталію Васильовичу

для розміщення та експлуатації основних, підсобних і

допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,

машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків

Розглянувши  заяву гр. Довгальця Віталія Васильовича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,

машинобудівної та іншої промисловості площею 0,9170 га в с. Горбаків на території Бабинської сільської ради, Рівненського району,  Рівненської області, розроблений ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Землемір», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 93, 122, 124, 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про оренду землі», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська сільська рада Рівненської області

вирішила:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Довгальцю Віталію Васильовичу площею 0,9170 га, кадастровий номер 5621282000:01:010:0067 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Горбаків на території Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

2. Передати  гр. Довгальцю Віталію Васильовичу в оренду строком на ____ років земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 0,9170 га кадастровий номер 5621282000:01:010:0067  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в                 с. Горбаків на території Бабинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

3. Укласти із гр. Довгальцю Віталію Васильовичу договір оренди землі строком на _____ років, встановивши орендну плату за користування земельною ділянкою у розмірі ______ % від її нормативної грошової оцінки.

4. Право оренди земельної ділянки зареєструвати відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень".

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)  та передачу земельної

ділянки у власність гр. Волковій Ю.В.          

 

Розглянувши заяву гр. Волкової Юлії Василівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ФОП Файлером Сергієм Давидовичем та передачу земельної ділянки у власність площею 0,1698 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Горбаків,                      вул. Яри,4а Рівненського району  Рівненської області, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Бабинська   сільська  рада   Рівненської області              

            

вирішила:

 

1.Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волковій Юлії Василівні площею 0,1698 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:05:007:0336 в с. Горбаків Рівненського району  Рівненської області.

2.Передати гр. Волковій Юлії Василівні у власність земельну ділянку  площею 0,1698 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:05:007:0336 в с. Горбаків Рівненського району  Рівненської області.

3.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)  та передачу земельної

ділянки у власність гр. Попенку В.А.          

 

Розглянувши заяву гр. Попенка Віталія Андрійовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ТзОВ «ПО Земельні ресурси» та передачу земельної ділянки у власність площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Дмитрівка вул. Шкільна, 90 Рівненського району  Рівненської області, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Бабинська   сільська  рада   Рівненської області              

            

вирішила:

 

1.Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Попенку Віталію Андрійовичу площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621286300:04:001:0442 в с. Дмитрівка Рівненського району  Рівненської області.

2.Передати гр. Попенку Віталію Андрійовичу у власність земельну ділянку  площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621286300:04:001:0442 в с. Дмитрівка Рівненського району  Рівненської області.

3.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)  та передачу земельної

ділянки у власність гр. Прищепі В.Ф.          

 

Розглянувши заяву гр. Прищепи Валерія Феофановича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ФОП Симонцем Віктором Петровичем та передачу земельної ділянки у власність площею 0,2340 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Мнишин                  Рівненського району  Рівненської області, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Бабинська   сільська  рада   Рівненської області               

            

вирішила:

 

1.Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прищепі Валерію Феофановичу площею 0,2340 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:04:003:0131 в с. Мнишин Рівненського району  Рівненської області.

2.Передати гр. Прищепі Валерію Феофановичу у власність земельну ділянку  площею 0,2340 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 5621282000:04:003:0131 в с. Мнишин Рівненського району  Рівненської області.

3.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 
   


БАБИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

                            Тридцять третя сесія восьмого скликання                           

 

від 19 вересня 2023 року №

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості)  та передачу земельної

ділянки у власність гр. Хаїмець Т.А.          

Розглянувши заяву гр. Хаїмець Тетяни Антонівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), розроблену ФОП Файлером Сергієм Давидовичем та передачу земельної ділянки у власність загальною площею 0,6764 га для ведення особистого селянського господарства в                 с. Шкарів Рівненського району  Рівненської області, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 116, 118, 121, 186, підпункту 5 п. 27 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», за погодженням комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Бабинська   сільська  рада   Рівненської області                           

вирішила:

1.Затвердити    технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Хаїмець Тетяні Антонівні для ведення особистого селянського господарства в                   с. Шкарів Рівненського району  Рівненської області:

  • площею 0,1006 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1030;
  • площею 0,2452 га, кадастровий номер 5621282000:05:005:0305;
  • площею 0,2716 га, кадастровий номер 5621282000:05:005:0297;
  • площею 0,0590 га, кадастровий номер 5621282000:05:007:0319.
  • 2.Передати гр. Хаїмець Тетяні Антонівні у власність земельні ділянки  для ведення особистого селянського господарства в с. Шкарів Рівненського району  Рівненської області:
  • площею 0,1006 га, кадастровий номер 5621282000:01:012:1030;
  • площею 0,2452 га, кадастровий номер 5621282000:05:005:0305;
  • площею 0,2716 га, кадастровий номер 5621282000:05:005:0297;
  • площею 0,0590 га, кадастровий номер 5621282000:05:007:0319.

3.Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь