Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Empower» та «Promova»

Дата: 07.12.2023 10:52
Кількість переглядів: 93

              Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

              Програма Future Perfect складається з законопроєкту про застосування англійської мови в Україні №9432, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

            Empower — це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії. Empower — один з перших сервісів, представлених у межах національної мовної програми Future Perfect, що має на меті популяризувати англійську мову в Україні.

       У межах Future Perfect платформа Promova надає українцям безоплатний Premiumдоступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис — https://promova.com/free-for-ukraine.

           Детальніше про освітні продукти, що є частиною національної програми популяризації англійської мови Future Perfect за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

У разі виникнення ідей щодо популяризації англійської мови в Україні, будь-яких інших питань або технічних проблем: е-адреса futureperfect@e.gov.ua.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь