Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

17 Листопада, 2023 р., 20:54
«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.
09 Листопада, 2023 р., 12:21
ГЕПАТИТ А:
09 Листопада, 2023 р., 10:35
Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».
02 Листопада, 2023 р., 15:48
На підставі Указу Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено воїна,  мешканця Бабинської громади Рівненської області, Андрія Гриба, який загинув 08.02.2023 р. у бою  поблизу с. Гряниківка Харківської області.  Сьогодні, 2 листопада, нагороду отримали родина захисника - мати Наталія Миколаївна та батько Григорій Дмитрович.  Нагороду вручили Начальник третього відділу Рівненського районного ТЦК та СП та сільський голова Бабинської сільської ради.  «Знаємо, що жодні слова не можуть полегшити горе родини, бо втрата сина – це невимовний біль, який залишається назавжди. Боляче бачити, як батьки отримують нагороди загиблих дітей. Для нас Андрій назавжди залишиться Героєм, який віддав за Україну найцінніше – своє життя. Вічна шана Воїну».
01 Листопада, 2023 р., 12:52
З метою попередження витоку інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про рівень безпеки об'єктів критичної інфраструктури України, рівень ïx захисту та про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час дiï правового режиму воєнного часу, виконавчий комітет  Станишівської сільської ради інформує щодо заборони здійснення фото та відео зйомки, а також про правові наслідки оприлюднення фото та відео у соціальних мережах та засобах масової інформації окремих об'єктів з Переліку секторів критичної інфраструктури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. №1109 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. N1384):

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь