Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

06 Травня, 2022 р., 09:17
У рамках Спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН «Посилене партнерство для сталого розвитку» наша громада отримала міні-майстерню. Швейне обладнання дозволить реалізувати економічну ініціативу з метою надання якісних послуг членам громади, а також допоможе забезпечити першочергові потреби людей, які оселилися у нашій громаді, шукаючи прихистку від ворожих дій агресора. Дякуємо Уряду Швеції та Програмі розвитку ООН в Україні за підтримку та цінний внесок у розвиток нашої громади! Раді будемо подальшій співпраці!  
06 Травня, 2022 р., 09:14
У рамках проєкту «Посилення стійкості громад» (фаза ІІ), що реалізується на Рівненщині Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, Бабинська сільська рада отримала 10 планшетів у межах кластерної ініціативи «Покращення доступу вразливих груп населення до онлайн освіти». Щиро дякуємо партнерам з міжнародних організацій, а саме: Уряду Великої Британії та Програмі розвитку ООН в Україні за можливість дітям із багатодітних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у такий складний час отримувати доступ до якісної освіти. Сподіваємося на подальшу співпрацю, бо сила у єдності!    
06 Травня, 2022 р., 08:57
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Fdrive%2Ffolders%2F1_Dta1RhXSB3SNkg9oz9zou9afQRK-coS%3Ffbclid%3DIwAR2CThhLRkWF24RhMDDylPWT3XFN7xrxX-YfqtVGu2OyCiSLUZsOnogtYdI&h=AT2avhFxamwwIHWueC3ksCBTxEWvJLtOxyIvuEnqb5CtmHY2-H0bfuYmTdaQzEGfJ-tWXgO3QQZtWEM9ohLg_RXqPjcvKVDlKWdSrxw49riw0TPviQRG04_FRJ98hxJvN-JV
04 Травня, 2022 р., 19:55
03.05.2022 року у приміщенні Бабинської сільської ради відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Бабинської громади та представників міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я», які співпрацюють з Рівненською обласною адміністрацією. Представники мобільної бригади надали відповіді на питання переміщених по продовольчій програмі ООН для підтримки переміщених осіб та програмі ЮНІСЕФ для багатодітних родин, а також надали консультації із соціальної, правової, психологічної та медичної допомоги.
27 Січня, 2022 р., 08:56
https://fex.net/ru/s/nb9yys4
14 Грудня, 2021 р., 11:27
Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  
07 Грудня, 2021 р., 09:57
22 Листопада, 2021 р., 09:16
https://www.youtube.com/watch?v=QriPshnq9gE --
18 Листопада, 2021 р., 16:35
На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь